Nieuws

Breuer Institute gaat samen met Intraval

Breuer Institute heeft eind 2017 een overeenkomst getekend waarmee Breuer Institute per januari 2018 samengaat met Intraval te Groningen . Het belangrijkste doel van deze samenwerking is het bundelen van de krachten en expertise en het verbreden van het aanbod voor onze opdrachtgevers. We kregen steeds vaker vraag naar aanvullende diensten en Intravalis hiervoor de beste partij

Intraval verricht sociaalwetenschappelijk beleidsonderzoek (inventarisatie – monitoring - evaluatie). Het onderzoek concentreert zich voornamelijk rond de vier werkterreinen leefbaarheid, verslaving, jeugd en sociaal domein. Intraval werkt voor ministeries, gemeenten, provincies, onderwijsinstellingen en hulpverlenings-instellingen. Nadere informatie over Intraval vindt u op de website: www.intraval.nl

We hebben de afgelopen periode al meerdere projecten succesvol samen afgerond. De expertise van de adviseurs en onderzoekers vullen elkaar op inhoudelijk gebied prima aan en ook qua cultuur en werkwijze passen we goed bij elkaar. Met dit samengaan wordt deze succesvolle samenwerking verder geïntensiveerd, zodat we onze opdrachtgevers nog beter en breder kunnen bedienen.

Voorlopig zullen we herkenbaar blijven onder onze twee werknamen: Intraval en Breuer Institute, vanwege de herkenbaarheid voor onze opdrachtgevers. In het voorjaar van 2018 zullen we samen gehuisvest zijn op 1 locatie: het Tromphuis te Groningen (naast cultuurcentrum de Oosterpoort). Uiteraard zullen we u van de definitieve datum op de hoogte stellen.

We zullen u middels de website, nieuwsbrief, e-mail en in persoonlijke gesprekken op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd bellen of mailen.

Mede namens de medewerkers van Breuer Institute,

Paul Löwik
directeur