Nieuws

Breuer&Intraval samen in één pand onder leiding van Kathleen Abrahamse

 

Begin dit jaar hebben wij u geïnformeerd over het samengaan van Intraval en Breuer Institute. Logischerwijs gaan we dan ook samenwonen.Inmiddels is het zo ver: per vandaag, 16 april, is ons gezamenlijk kantoor in het Tromphuis aan de Trompsingel te Groningen. Dit helpt ons ook verder te bouwen aan ons bedrijf:

Breuer & Intraval

Onderzoek|Advies

Onder deze naam zullen wij u voortaan van dienst zijn met onderzoek, advies en organisatieontwikkeling.

Nieuwe directeur: Kathleen Abrahamse.

Kathleen is bedrijfskundige. Zij heeft haar sporen verdiend als directeur en bestuurder. De laatste jaren heeft zij vanuit haar eigen bedrijf tal van management- en adviesopdrachten uitgevoerd voor zowel profit- als non-profitorganisaties. 

Continuïteit.

Wij, directeuren van respectievelijk Intraval en Breuer Institute, blijven verbonden aan het nieuwe bedrijf en treden terug als directeur. Wij blijven ons bezig houden met de uitvoering van onderzoeks- en adviesopdrachten. Tevens zullen wij de continuïteit en ontwikkeling van de nieuwe organisatie ondersteunen.

Kennismaken.

De komende periode wil Kathleen Abrahamse graag nader kennismaken met onze relaties en met het werk van Breuer & Intraval. Wanneer zich de gelegenheid voordoet schuift zij aan bij overleg of maakt ze een afspraak om elkaar te leren kennen.

Vertrouwen.

Als scheidende directeuren zijn wij zeer positief over de actuele ontwikkelingen binnen Breuer & Intraval. De afgelopen maanden hebben wij gemerkt dat de combinatie van onafhankelijk sociaalwetenschappelijk onderzoek (Intraval) en advies, organisatieontwikkeling en projectmanagement (Breuer) door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen dat Breuer & Intraval onder leiding van Kathleen Abrahamse een mooie toekomst tegemoet gaat.

Tot slot.

We zullen u door de website, nieuwsbrief en e-mail en in persoonlijke gesprekken op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen. Indien u vragen heeft kunt u ons of Kathleen Abrahamse altijd bellen of mailen.