Ingrid Veldscholten

Ingrid Veldscholten Denken in kansen en mogelijkheden

  • Energiek - Creatief
  • Positief - Doelgericht
  • Mensgericht - Resultaatgericht

Mijn rol:

Ik ben een generalist, denk in hoofdlijnen, zie snel waar het naar toe kan gaan en weet dat ook goed te organiseren. Kan de juiste mensen en partijen daarvoor vinden en enthousiasmeren om zich daaraan te verbinden. Thema’s waar ik ervaring en interesse in heb zijn: duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers. Hoe krijgen we hen en de organisaties waarbinnen ze werken, zover, dat daar echte zelfregie ontstaat?

Een tweede thema is de verbetering van de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Een thema waar ik al zo’n 25 jaar in actief ben.

Rollen die het beste bij me passen zijn interim- of teammanager of projectleider. Vanuit deze rollen hecht ik veel waarde aan het geven van vertrouwen en vrijheid in een veilige omgeving.

Een gemiddelde dag:

Ik ben veel op pad, in gesprek met mensen in de regio. Daar maak ik afspraken over de projecten waar ik mee bezig ben, heb ook veel telefonisch contact en ben de rest van de dag afspraken en voorgenomen acties aan het uitwerken.

Niet bang om:

Te zeggen wat ik denk en open te staan voor wat anderen ervan vinden.

Tevreden als....

Ik stappen heb weten te zetten samen met anderen. Als ik mensen heb geholpen om oplossingen, acties te bedenken die bijdragen aan het het bereiken van het voor opgezette plan.